Goldwing Club Holland

Lidmaatschap
De GoldWing Club Holland telt ca. 2000 hoofdleden. Dit zijn leden die een Honda GoldWing bezitten. Daarnaast kent de club ook het duo-lidmaatschap.

Dit is in het leven geroepen voor de partner van het hoofdlid om ook haar / hem de gelegenheid te geven, eventueel met eigen motor, de evenementen van de GoldWing Club Holland te kunnen bezoeken.

Bij aanvang van het lidmaatschap krijg je een informatiepakket en een clubpasje met vermelding van het hoofdlid (eventueel duo-lid), de bijbehorende regio en je lidmaatschapsnummer. Met deze pas zijn de door de GoldWing Club Holland georganiseerde toertochten en evenementen gratis, (in principe, tenzij anders aangegeven in clubblad "De Wing" of op deze website). Op vertoon van je clubpas krijg je ook korting bij evenementen van de GWEF, een aantal bedrijven en organisaties (ook buiten Nederland).

De contributie van de GoldWing Club Holland bedraagt:

  • €40,- hoofdlid ZONDER clubblad.
  • €75,- hoofdlid met duo lid ZONDER clubblad

 

  • €50,- hoofdlid MET clubblad
  • €85,- hoofdlid met duo lid MET clubblad

+ eenmalig € 7,- inschrijfkosten. Het contributiejaar loopt tot de eerste dag van het nieuwe jaar. De contributie wordt in november per automatische incasso geïnd. Dit i.v.m. de de collectieve verzekering en de clubpasjes voor het nieuwe jaar.

 

BETALING VAN DE CONTRIBUTIE

De contributie dient, als je geen automatische incasso hebt, vóór 30 november overgemaakt te zijn  op rekening nummer NL78 INGB0002 2527 02 t.n.v. GWCH te Apeldoorn

 

COLLECTIEVE VERZEKERING

Als lid van de GWCH kun je een flinke korting op de premie van je GoldWing krijgen bij Univé. Voor de precieze voorwaarden kan je contact opnemen met Univé verzekeringen, afdeling Grootbedrijf, Antwoordnummer 2578, 8000 VB Zwolle.

Zie voor mee informatie ook deze website of het clubblad, of klik hier.

INTERESSE??

Aarzel dan niet langer en meld je aan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en de verschuldigde contributie eenmalig handmatig over te maken. We hebben ter verificatie wel een kopie nodig van je rijbewijs en het kentekenbewijs van je GoldWing. Deze gegevens worden NIET bewaard. Je gegevens zullen ook NOOIT aan derden worden verstrekt. Na verwerking van je aanmelding ontvang je het informatiepakket en de clubpas als bewijs van je lidmaatschap.

 

 

 
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7

Kalender

Vrijdag 9 December
08:00 - 17:00
Taai-Taai weekend
Zondag 15 Januari
11:00 - 16:00
Nieuwjaarsbrunch + ruilbeurs
Zaterdag 21 Januari
12:00 - 17:00
SeizoensOpeningClubAvond (SOCA)
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Copyright © 2016 Goldwing Club Holland. Alle rechten voorbehouden.