Byebye Taai-Taai

Waarde medewingers,

Wederom moet ik mijn optimistische geaardheid in de hoek zetten.. De berichten over een continuering van de coronamaatregelen na 14 januari worden steeds nadrukkelijker rondgesijpeld, het lijkt erop dat we er op deze wijze alvast mee vertrouwd raken en gezien de ontwikkelingen gelooft bijna niemand meer in een plotsklaps hallelujaverhaal.. Wij hebben deze week overleg gehad met de regioco’s van Noord, Oost, West, Zuid en Limburg en kwamen tot de conclusie dat eindeloos telkens uitstellen frustrerend is. Dus vanaf nu hoopvol uitkijken naar de Taai-Taai van eind dit jaar.. Regioco Zuid, Richard Fuchten, zal dit gaan vormgeven, iets wat bij hem in vertrouwde handen is.

Kan het nog erger? Ja.. ook de SOCA is voorlopig van de baan. Het zou sowieso de laatste zijn. Of hiervoor later in het seizoen nog een variant komt is gissen. Regioco Limburg, Jos Reintjes, zal naar eer en geweten deze zaak, die hem na aan 't hart ligt, met zijn waardevolle Limburgse wijsheid afwegen.

Ik troost mij met de gedachte dat onze club een bakermat is voor vele vriendschappen. Maak met je beste maatje samen een toertocht. Dat kan gelukkig nog wel. En wie het doet voor een stempeltje, rij langs Maartensdijk. Ik heb er nog wel een. Met een olifantje.

Motoriale groet, Marcus vdr Mast sec/vvz