Update Buitenlandtoer 2024

Eindelijk mogen we ons opmaken voor de buitenlandtoer en kunnen we richting De Eiffel.

Er zijn afspraken gemaakt met de camping en ook het restaurant ter plaatse is op de hoogte van onze komst. We zijn nog aan het kijken of we daar een speciaal Goldwing-menuutje en/of gezamenlijke BBQ kunnen regelen, maar dat is aan de orde als het definitieve aantal deelnemers bekend is. Jean Pierre heeft weer 3 prachtige routes gemaakt en deze worden binnenkort nog een keer nagereden. Degene die zich dan hebben opgegeven krijgen ze per mail toegestuurd. Deelnemers die zich niet vooraf hebben ingeschreven kunnen de GPX bestanden op de camping downloaden.
We zijn welkom op de camping vanaf woensdag 31 juli 14.00u en vertrekken weer op zondagmorgen 4 augustus.
De eigen bijdrage voor leden van de GWCH bedraagt voor deze 4 overnachtingen € 10,= p.p. Wil je (medische) stroom in je tent komt daar eenmalig € 5,= bij. Wil je eerder arriveren of je vakantie in de mooie gebied verlengen moet je dat zelf met de camping regelen.

We verblijven dit jaar op:
Wildbach Camping
In der Dreesbach 14
53940 Hellenthal Duitsland.

Meer over de camping via https://www.wildbach-camping.de/nl

Je kunt nog inschrijven via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna verdere info via de email zal volgen.
Let op: het mailadres dat je gebruikt om jezelf aan te melden gebruiken we om je geïnformeerd te houden en de routes te delen

Bij aanmelden graag vermelden:
• naam en naam van evt duo
• lidnummer
• kenteken
• mobiel telefoonnummer

Heb je vragen, stuur een app of sms naar:
Jean Pierre  +32 49 763 0395 of
Geert  +31 6 304 205 07

Graag tot ziens in Hellenthal,
Jean Pierre DeVos & Geert Schonewille