Inschrijven Helper Treffen2019

Het jaar 2019 is weer van start gegaan, en zo dus ook weer een nieuw internationaal treffen in de planning.

Uiteraard zijn er weer vele handjes nodig om dit treffen tot een succes te maken, en ga ik weer een oproep doen om je steentje bij te dragen. Buiten de taken die je vervult en het plezier wat je onderling hebt leer je ook ontzettend veel andere leden en gasten kennen. En wat is nu 4 uurtjes meelopen op een heel weekend. Reden dat wij ooit begonnen zijn als vrijwilliger is om het voor onze buitenlandse en eigen gasten een mooi treffen te laten worden. Dit verwachten wij ook als we naar een buitenlands treffen gaan. Dus leden vul het formulier in en mail het naar mij terug, dan gaan we er met zijn allen weer een mooi feestje van maken. Zal ook voor de nieuwe leden weer een uitleg geven wat er van je verwacht word bij de verschillende taken als vrijwilliger.

Alvast bedankt

Kitty

 

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.

Wat wordt er van je verwacht als vrijwilliger voor de volgende oproepen:

Opbouwploeg:

Fysiek het zwaarste werk wat er gevraagd wordt. Veel sjouw- en zwaar tilwerk zoals: vloerplaten sjouwen en neerleggen. Tenten opbouwen voor inschrijving enz enz. Tafels en banken sjouwen. Podium opbouwen, op een hoge ladder vlaggen, verlichting e.d ophangen. Zorgen dat er stroom- en wateraansluitingen zijn.

Velden in orde maken met belijning, brandblussers enz. Dus 3 dagen zwaar werk verzetten.

Wachtlopen:

Is een afwisselende dienst die je met ploegjes van 2 personen draait. Bij de ingang controle houden, inschrijfformulieren uitdelen aan alle binnen komende gasten. Over het terrein controle lopen en vragen beantwoorden van gasten. Praatje maken met gasten. ‘s Avonds ingang feestgedeelte controleren.

EHBO/First Aid Team

Het First Aid Team (FAT) voert noodzakelijke ehbo-handelingen uit. Je draait tijdens het Treffen in tweetallen ehbo-diensten die maximaal 4 uur per dienst duren. Vooraf geef je aan op welke momenten je een dienst wilt draaien zodat in de planning hier rekening mee wordt gehouden. Als achtervang en ondersteuning voor de dienstdoende ehbo’ers staat altijd de ehbo-coördinator paraat. Je bent in bezit van een EHBO-diploma en/of BHV-diploma.  

Inschrijving:

Doe je ook in groepjes van 2 personen

1e Controleert de inschrijfformulieren en de lidmaatschapspasjes en rekent af voor de inschrijving.

2e doet de polsbandjes om en deelt de goodiebag met informatie uit.

Koffie/ thee schenken:

Met zijn tweeën zorgen dat er koffie/thee en een koekje klaar staat voor alle binnenkomende gasten.

De tafels voor de inschrijving schoon houden.

Veegploeg:

Zorgt ervoor dat iedere morgen de tafels en banken in het feestgedeelte weer netjes schoon zijn en netjes staan. Vloer aanvegen en rondom het middenterrein (waar het toch altijd te doen is) eventueel afval oprapen en vuilniszakken legen.

Bardiensten:

Zorgen dat er zowel overdag als in de avond iedereen van zijn natje voorzien kan worden. Dit kan een bardienst buiten of binnen zijn. Ligt aan het weer en aan de drukte. Overdag draai je diensten met 2 personen. In de avond met 8 personen. Hiervoor kan je dus ook als groep inschrijven.

Toer begeleiding:

Het begeleiden als verkeersregelaar van de landenparade. Hierbij is de E-learning verplicht om te doen, of je moet al een geldig certificaat hebben dan hoef je alleen de geldige code nog in te voeren die je tijdig na inschrijving ontvangt.

Afbouwen en opruimen:

Wat we opbouwen moeten we ook weer afbreken. Met veel handjes gaat dit uiteraard veel sneller en dan is het binnen 1 dag klaar. Fysiek dus ook het zwaardere werk.